Pupil van de Week

Pupil van de Week Tobias ziet spannende wedstrijd

RIJSOORD – Vorige week donderdag werd Tobias de Jong uitgenodigd om pupil van de week te zijn. Dit vond hij geweldig natuurlijk en hij hoefde er niet lang over na te denken.

Onze mannen van Rijsoord 1 moesten aantreden tegen Brielle. Tobias was om 13:00 uur aanwezig in het jeugdhome om bij de voorbespreking van de selectie te zijn en had zijn vader en moeder meegebracht. Tobias vertelde dat hij er veel zin in had en helemaal niet zenuwachtig was. Volgens zijn vader was dit mooie inkijkje bij het eerste na de uitnodiging het enige waar hij nog over kon praten. Tobias kon niet wachten, zoveel zin had hij erin. Natuurlijk hoopte hij op een mooie voetbalmiddag en dat Rijsoord de drie punten zou pakken. Na de voorbespreking ging Tobias mee naar de kleedkamer. Voor de wedstrijd deed Tobias lekker mee met de warming-up en hij had het goed naar zijn zin tussen de mannen.

De wedstrijd ging beginnen en Tobias kwam als eerste met de scheidsrechter het veld op. Na de toss mocht Tobias de score voor Rijsoord openen. Tobias liep makkelijk langs de tegenstanders en met het juiste schot op doel scoorde Tobias bij de tweede keer onderkant lat raak.  Daar konden de kraaien een voorbeeld aan nemen. Tijdens de wedstrijd zag Tobias Rijsoord met een 1-2 ruststand richting de kleedkamer gaan. De wedstrijd ging redelijk gelijk op en geen van beide was de onderliggende partij. Toen het eindsignaal klonk was het nog steeds 1-2 en liepen de teleurgestelde Tobias en het team het veld af.

Na de wedstrijd vertelde Tobias dat hij het erg leuk heeft gevonden ondanks het verlies. Van speler Timo Versteeg kreeg Tobias een certificaat en een bal met alle handtekeningen van de spelers van Rijsoord 1. Tobias heeft een hele leuke dag gehad en het aller leukste vond hij toch echt de wedstrijd.

Leave a Reply