Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – Brielle

RIJSOORD – Het was voor de selectie en technische staf natuurlijk een vreemde week. Het onverwachte stoppen van Marco van Rijn was zeker niet ingecalculeerd.

Toch is het de technische staf gelukt om met het team goed tegenspel te bieden tegen de koploper van de eerste klasse C, XerxexDZB. Natuurlijk, het uiteindelijke resultaat van de geflatteerde 0-5 nederlaag viel tegen, maar  zeker  in de eerste helft lieten de spelers zien dat er ook tegen XerxesDZB resultaat te behalen valt. Daar moet de ploeg zich zeker aan vast kunnen houden.
 
Deze zaterdag komt de ploeg van onze oud-trainer Gijs Zwaan naar de Vlasstraat. Hij traint samen met zijn, ook bij ons bekende, assistent Melvin Spruit de selectie van tegenstander Brielle. De ploeg is uitstekend gestart en stond zelfs even bovenaan de ranglijst. Brielle vindt zich inmiddels terug op een verdienstelijke 7e plek met 11 punten. Dat zijn er dus 10 meer dan onze ‘kraaien’. Vorige week werd overigens met 0-0 gelijkgespeeld tegen RVVH.
 
Gijs kennende zal hij er alles aan doen om de drie punten mee te nemen naar Brielle. Al weten we ook zeker dat hij zijn oude club het beste zal gunnen en het in de bestuurskamer voor en na de wedstrijd zeker gezellig zal zijn en een mooi moment om weer even bij te kletsen. Wat de uitslag deze zaterdag ook mag worden.
 
Wij wensen de technische staf, nu onder leiding van William Rijsdijk en Patrick Sluimers, en de spelers succes en hopen uiteraard voor hen en voor ons op een positief resultaat.