Pupil van de Week

Tobias de Jong Pupil van de Week

RIJSOORD – Op zaterdag 26 november is Tobias de Jong  Pupil van de Week tijdens de wedstrijd Rijsoord – VV Brielle. Op dinsdag 22 november werd Tobias door jeugdvoorzitter Marcel van Duffelen verrast tijdens zijn training. Tobias vond het erg leuk dat hij gevraagd werd en nam de uitnodiging met plezier aan. Tobias speelt dit seizoen in de JO12-2. Tobias is lekker fanatiek tijdens de wedstrijd en gaat vol voor de winst. Tobias vind het leuk om met zijn teamgenootjes een leuke wedstrijd te spelen. Hij is ook erg enthousiast over de trainer die toevallig ook zijn vader is. Hij is is het voetballen leuk gaan vinden door vriendjes, die dagelijks met hem voetballen op het schoolplein.

De favoriete voetballer Van Tobias is rots in de branding en verdediger van Feyenoord: Gernot Trauner. De favoriete club van Tobias is natuurlijk dé voetbalclub van Rotterdam Zuid: Feyenoord. Hij is als supporter net zo fanatiek als in het veld. Bij verlies van Feyenoord laat hij af en toe wel een traantje. Zijn overgroot oma en zijn vader zijn ook trouwe supporter dus hij heeft het van niemand vreemd.

Aanstaande zaterdag krijgt Tobias een kijkje achter de schermen bij de thuiswedstrijd van het vlaggenschip van V.V. Rijsoord, als ze aantreden tegen VV Brielle 1.
Wij wensen Tobias heel veel plezier komende zaterdag!