Seniorendag

Na 2 jaar overslaan, gaan we er weer tegen aan!

RIJSOORD – De supportersvereniging van V.V. Rijsoord en haar vrijwilligers pakken de draad weer op. De 46e Seniorendag zal worden gehouden op donderdag 16 februari 2023! De locatie is natuurlijk de kantine van V.V. Rijsoord.

Heeft u belangstelling?
U kunt zich vast inbeelden dat de dag organiseren veel met zich meebrengt. Al dat werk wordt met liefde gedaan om u een leuke dag te bezorgen. Maar we kunnen het ons voorstellen dat het spannend voor u is om weer met veel mensen bij elkaar te komen. Daarom willen we een belangstellingsonderzoekje houden. Enerzijds om te peilen of er voldoende animo is en anderzijds om te kunnen bepalen of het organiseren van de dag lonend is.

Laat het ons weten
Wij willen u dan ook vragen om van uw belangstelling blijk te geven. U kunt dit doen door vóór 1 december 2022 een berichtje te sturen naar jokevdwulp@hotmail.com of janpol@hotmail.com. Bellen kan ook, Joke van der Wulp 06 40 59 50 62 of Jan Pol 06 13 47 08 99.
Graag ontvangen wij uw bericht of telefoontje zodat de organisatie volle kracht kan doorgaan om er weer een geweldige dag van te maken.