Winterfeest

Eindelijk weer een Rijsoords Winterfeest

RIJSOORD – Het regionaal ‘Winterfeest’ voor mensen met een verstandelijke beperking zal op zaterdag 18 februari 2023 worden georganiseerd. De berichten zijn gunstig dus is de organisatie vanuit V.V. Rijsoord gestart. Het is de 16e editie, na 3 jaren stilte.

Organisatie
De organisatie heeft het Winterfeest op papier al bijna gereed. Het wachten is op de gasten uit de regio Ridderkerk, Barendrecht, H.I. Ambacht en Zwijndrecht.
De laatste maanden is er door de organisatoren van V.V. Rijsoord i.s.m. de Stichting “Help Eens Een Handje”, hard gewerkt om het Winterfeest een passend vervolg te geven. Diverse organisaties in de regio worden benaderd, onder andere Stichting Down Syndroom, Pameijer Stichting, Humanitas Barendrecht, Syndion H.I.Ambacht, Zwijndrecht, Sport en Ontspanning Anyam, Stichting AAVB, enz. De organisatie verwacht binnenkort de namen van de gasten te gaan registreren.

Sponsoring
De organisatoren hebben het programma opgesteld i.s.m. de Stichting “Help Eens Een Handje”. ‘Help eens een Handje’ is de financiële stimulator achter dit feest. De betrokkenheid van deze organisatie uit zich ieder jaar weer o.a. op Koningsdag met de welbekende Truckerstocht en ondersteuning van menig initiatief in de gemeente Ridderkerk. Ook de Stichting Fonobori, zij ondersteunen vele prachtige projecten in Ridderkerk, doet een goede duit in het zakje om deze dag te laten slagen. Sierat Administratiekantoor heeft ook weer toegezegd om een bedrag te sponsoren. Door Djen Design is er weer een mooie poster ontworpen en deze staat gereed om door Drukkerij Sanders weer keurig af te drukken. V.V. Rijsoord sponsoren Pannenkoekenhuis “Pannenkoe”, Tuk-Tuk IJs en De Koning Vleesproducten staan in de startblokken om hun heerlijke producten weer gratis te leveren voor deze dag.

Bedankt
Helaas is trouwe sponsor bakkerij van der Waal – die noodgedwongen moesten stoppen met hun bedrijf – weggevallen. Wij bedanken hen voor al het lekkers dat wij onze gasten jarenlang, namens van der Waal, mochten tracteren.

Winterfeest
Laten we hopen dat het coronavirus in februari nog steeds onder controle is. Wij wensen iedereen heel veel gezondheid toe en hopen iedereen weer te mogen begroeten.