Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – Xerxes/DZB

RIJSOORD – Deze week staat natuurlijk in het teken van het plotselinge vertrek van hoofdtrainer Marco van Rijn. Maar ondanks de hectiek die dit allemaal met zich meebracht moest er wel getraind worden en zal er deze zaterdag ook gewoon worden gevoetbald.

Na het verlies van afgelopen zaterdag bij Terneuzens Boys vinden de ‘kraaien’ zich terug op de laatste plaats van de eerste klasse C met slechts 1 punt. Dat is niet de plek waarbij jezelf als team terug wilt vinden en dus moet er een lange weg omhoog gevonden gaan worden.

Criticasters denken al te weten dat dit een schier onmogelijke opdracht zal zijn en dus is het aan de staf en de spelers om dat in de resterende wedstrijden dan maar proberen bij te stellen!

Te beginnen met deze zaterdag. Dat zal zeker niet meevallen want dan is de huidige koploper Xerxes/DZB de tegenstander. De ploeg van trainer Tom Rietberg weet ook nog eens dat bij winst op Rijsoord de eerste periodetitel kan worden bijgeschreven. Dat zal voor hen nog een extra motivatie zijn. Tegelijkertijd kan er daardoor ook sprake zijn van overschatting en misschien lukt het Rijsoord dan wel om voor een stuntje te zorgen door een of drie punten in Rijsoord te houden.

Rond de klok van 16.30 uur zullen we het weten. Gaat Rijsoord zorgen voor een stunt of wordt Xerxes/DZB de eerste periodekampioen?

Staf en spelers worden in ieder geval veel succes gewenst!