Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Terneuzense Boys – Rijsoord

RIJSOORD – Het viel eigenlijk een beetje tegen afgelopen zaterdag. De ‘Kraaien’ hadden zich meer voorgesteld van  de wedstrijd tegen CVV Zwervers, maar kwamen met een 0-3 nederlaag van een koude kermis thuis. En dus blijft de equipe van Marco van Rijn onderaan bungelen in de eerste klasse C.

Daar moet deze zaterdag dan maar verandering in gaan komen. Laat de verste uitwedstrijd dit jaar in Terneuzen tegen de Terneuzens Boys nu maar eens drie punten op gaan leveren. Kijkend naar de stand op de ranglijst zal dit een van de tegenstanders moeten zijn waar er mogelijkheden liggen. De ploeg van Kevin Hollander staat met zes punten nog redelijk in de buurt van Rijsoord. Al lijkt het ook een ploeg die moeilijk te verslaan is. Tot op heden werd er slechts 2 x verloren, 1 x gewonnen en al 3 x gelijkgespeeld.

Rijsoord zal in deze nog prille fase van de competitie geholpen zijn met drie punten om de ploegen boven hen in het vizier te kunnen houden.

De wedstrijd in Terneuzen begint om 15.00 uur en mochten de supporters dat te laat of te ver weg vinden dan kunnen zij natuurlijk luisteren naar de Riddersportshow bij radio Ridderkerk (www.radioridderkerk.nl). Daar worden de luisteraars op de hoogte gehouden van deze wedstrijd.