Pupil van de Week

Loïs heeft ondanks verlies een topmiddag

Na lang wachten was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zover. Loïs mocht pupil van de week zijn. Onze mannen van Rijsoord 1 moesten aantreden tegen CVV Zwervers, dit beloofde een lastige wedstrijd te worden tegen de middenmoter van de 1ste klasse. Maar dit keer hadden wij “Loïs” die wel een beetje zenuwachtig was maar er veel zin in had om de mannen aan te moedigen.

Loïs was in de ochtend eerst zelf wezen voetballen met haar eigen ploeg de MO11-2. Daarna snel naar huis gegaan om weer op tijd op de club te zijn voor de wedstrijd van het 1ste. Na ontvangst in het jeugdhonk werd Loïs opgehaald door de hoofdtrainer en mocht ze mee met het bespreken van het aanvalsplan. Dit is natuurlijk strikt geheim en hier gaan we uiteraard niks over vertellen!!!

Na met de spelers de warming up te hebben gedaan mocht Loïs bij aanvang van de wedstrijd met de scheidsrechter mee het veld oplopen. Na het tossen mocht Loïs als allereerste scoren, maar de keeper van de tegen partij was net te sterk en in de rebound stond ze net verkeerd en schoot ze naast. Dat mocht de pret verder niet drukken van deze leuke dag.

Tijdens de wedstrijd zat Loïs in de dug-out, waar zij vol spanning zat te kijken. Rijsoord was aan de betere hand maar het scoren bleef uit voor de kraaien. Helaas voor ons scoorde CVV zwervers maar liefst 3 keer en konden de kraaien dit niet meer goed maken.

Na de wedstrijd was de teleurstelling groot bij het team, maar Loïs heeft een enorme leuke dag gehad. Niet iedereen mag namelijk bij het eerste in de dug-out zitten. In de bestuurskamer werd daarna nog geborreld met een hapje en een drankje en werd Loïs voorzien van een lekker frietje. Van speler Timo Versteeg kreeg Loïs een bal uitgereikt waar alle handtekeningen op staan van de spelers. Deze krijgt een mooi plekje in haar kamer en als het aan Timo ligt kan Loïs zo door naar de vrouwen 1 van Rijsoord…