Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – CVV de Zwervers

RIJSOORD – Eindelijk van de NUL af! De ontlading na de wedstrijd tegen de Zwerver uit Kinderdijk was groot. Na een tumultueus einde van de wedstrijd werd de gelijkmaker ver in blessuretijd met veel vreugde ontvangen en gevierd.

Dat smaakt duidelijk naar meer want zegt het spreekwoord niet….als er één schaap over de dam is volgen er meer? Dus laat dat goede gevoel dan maar een goede opmaat zijn voor de wedstrijd van dit weekend.

De bezoekers uit Capelle ad IJssel, cvv de Zwervers, zijn eigenlijk een voor Rijsoord onbekende tegenstander. Zij stapten dit seizoen over uit de zondagse eerste klasse. De ploeg, onder leiding van Rody van Hemert, heeft in de eerste 5 wedstrijden al 5 punten bij elkaar gesprokkeld. Vorige week werd nog een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen het bovenin meedraaiende Xerxes/DZB.

Kortom, de “kraaien” zullen na hun eerste punt de aansluiting willen en moeten  maken met de ploeg uit Capelle ad IJssel. Trainer Marco van Rijn zal er samen met zijn staf en spelers alles aan doen om de eerste overwinning op het eigen sportpark te gaan behalen. Met de overtuiging en inzet zoals in de wedstrijd in Kinderdijk en de steun van de supporters moet dat mogelijk zijn. De wedstrijd aan de Vlasstraat begint om 14.30 uur.