Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – SHO

RIJSOORD – Het is Rijsoord nog niet gelukt om een overwinning te behalen in deze nog jonge competitie. En zelfs een gelijkspel is de “kraaien” nog niet gegund. En dus staat Rijsoord samen met De Zwerver en SVOD’22 nog met nul punten onderaan in de eerste klasse C.

Het is geen schande om van ploegen te verliezen die duidelijk verder zijn in het doorvoeren van automatismen en het benutten van de mogelijkheden. RVVH en Heerjansdam waren duidelijk op dit moment een maatje te groot. Toch is het zaak voor de jonge spelersgroep om zichzelf te gaan belonen voor het harde werken. Een puntje, of liever drie, zou daarom meer dan welkom zijn. Laat dat dan deze zaterdag maar gebeuren.
 
Dat moet dan gebeuren tegen het voor Rijsoord altijd lastig te bespelen SHO uit Oud Beijerland. In eerdere confrontaties in voorgaande competities was het vaak de thuisspelende vereniging die aan het langste eind trok en de drie punten wist bij te schrijven. Laten we deze “traditie” dan ook maar voortzetten.
 
De ploeg van de – sinds dit seizoen – nieuwe trainer Gilbert de Wildt weet wat hun te wachten staat. Maar dat zij ondanks het verlies van vorige week tegen XerxesDZB met vertrouwen naar Rijsoord komen dat zal duidelijk zijn. Met de reeds behaalde 6 punten vinden zij zichzelf terug op een keurige 5e plaats.
 
De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van scheidsrechter R.S. Hornes en begint om 14.30 uur.