Voorbeschouwing Heerjansdam – Rijsoord

RIJSOORD – Nog maar net bekomen van de verloren derby tegen RVVH of de volgende derby staat alweer op het programma. Komend weekend spelen de ‘kraaien’ bij en tegen Heerjansdam.

De ploeg van Ben Mierop, dit seizoen als hoofdtrainer aangesteld, verloor afgelopen week van Xerxes/DZB maar wist hun eerste wedstrijd tegen Terneuzens Boys wel winnend af te sluiten. Er zal voor zijn ploeg dus alles aan gelegen zijn om na het, volgens het wedstrijdverslag onterechte, verlies van vorige week Rijsoord op hun derde nederlaag te trakteren.

De ploeg van Marco van Rijn kan zichzelf echter een prima dienst bewijzen door met een positief resultaat terug te keren naar Rijsoord. We weten dat het met zoveel nieuwe spelers tijd kost, tijd die er eigenlijk niet is. Maar zoals afgelopen week in de krant stond, is dat de uitdaging die de technische staf samen met de spelersgroep aan wil gaan. Een positief resultaat kan daar zeker een bijdrage aan leveren.

De wedstrijd op de Molenwei in Heerjansdam begint op het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Van Egmond.