Pupil van de Week

Eindelijk zaterdag voor Pupil van de week Sam de Lange

RIJSOORD – Sam de Lange was 1 oktober pupil van de week bij de 1e Derby van dit seizoen: Rijsoord – RVVH. Sam was om 13.00 uur aanwezig in het jeugdhome om bij de voorbespreking van de selectie te zijn en had zijn vader meegebracht. Sam vertelde dat hij er veel zin in had en helemaal niet zenuwachtig was. Volgens zijn vader was dit mooie inkijkje bij het eerste na de uitnodiging dinsdag het enige waar hij nog over kon praten. Sam kon niet wachten, zoveel zin had hij erin. Natuurlijk hoopte hij op een mooie voetbalmiddag en dat Rijsoord de drie punten zou pakken. Na de voorbespreking ging Sam mee naar de kleedkamer. Voor de wedstrijd deed Sam lekker mee met de warming-up en hij had het goed naar zijn zin tussen de mannen.

De wedstrijd ging beginnen en Sam kwam als eerste met de scheidsrechter het veld op. Na de toss mocht Sam de score voor Rijsoord openen. Sam liep makkelijk langs de tegenstanders en met het juiste schot op doel scoorde Sam in 2x.  Daar konden de kraaien een voorbeeld aan nemen. Tijdens de wedstrijd zag Sam Rijsoord met een 0-0 ruststand richting de kleedkamer gaan. Er waren een paar kansen maar het was vooral veel verdedigen voor Rijsoord. In de tweede helft bleef het lang 0-0 totdat in de 75e minuut toch de 0-1 viel. Toen het eindsignaal klonk het  was het nog steeds 0-1 en  liepen de teleurgestelde Sam en het team van het veld af.

Na de wedstrijd vertelde Sam dat hij het erg leuk heeft gevonden ondanks het verlies. Van keeper Zafer Bal kreeg Sam een certificaat en een bal met alle handtekeningen van de spelers van Rijsoord 1.

Wij vonden het leuk dat je pupil van de week was Sam!