Ondanks verlies super leuke middag voor Daphne

RIJSOORD – Daphne van Oort was 10 september pupil van de week bij de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen: Rijsoord – LRC. Daphne was om 13.30 uur aanwezig in de bestuurskamer en had haar ouders en een vriendinnetje meegenomen. Daphne gaf aan dat zij er veel zin in had en helemaal niet zenuwachtig was. Volgens haar ouders was zij dat wel een beetje, ze kon niet wachten. Ze liet dit niet merken. Daphne hoopte op een mooie voetbalmiddag en dat Rijsoord de drie punten zou pakken. Erik Jan Groeneveld kwam Daphne al snel halen om mee te gaan naar de kleedkamer. Voor de wedstrijd deed Daphne actief mee met de warming-up en liet zij zich niet kennen tegenover de mannen.

De wedstrijd ging beginnen en Daphne kwam als eerste met de scheidsrechter het veld op. De wedstrijd kon beginnen en Daphne mocht als eerste proberen te scoren voor Rijsoord. Daphne liep makkelijk langs de tegenstanders. Met een gericht schot op het doel scoorde Daphne makkelijk en had zij de mannen laten zien hoe ze net moesten zoeken. Tijdens de wedstrijd zag Daphne Rijsoord op een 0-3 achterstand komen. Zo gingen we ook de rust in. In de tweede helft viel al snel de 0-4. Toen het bevrijdende eindsignaal kwam – ondertussen wat het  0-6 geworden – liep een teleurgestelde Daphne het veld af.

Na de wedstrijd vertelde Daphne dat de spelers in de kleedkamer net zo teleurgesteld waren. Van keepers Sander van Groningen en Zafer Bal kreeg Daphne een certificaat en een bal met alle handtekeningen van de spelers van Rijsoord 1. Daphne vertelde dat het een superleuke middag was ondanks het verlies.

Wij vonden het leuk dat je pupil van de week was Daphne!

Bekijk hier alle foto’s