Familiedag 2022

Familiedag 2022 was weer een feestje

RIJSOORD – We hebben hem al weer twee weken achter ons – excuses voor de late plaatsing – maar wat hebben we een zonovergoten en vrolijke familiedag achter de rug. Eindelijk kon de Supp weer eens uitpakken en dat hebben ze ook gedaan! Maar zonder alle aanwezigen had het niet zo’n kleurrijk en gezellig feest kunnen worden.

In de ochtend was er voor de jongste deelnemers een spelletjeskermis. Voetbalsjoelen, voetbaldarten, sprintjes trekken en ga zo maar door…

Rond 11.00 uur stroomde het sportpark langzaam vol met fraai verklede teams die de strijd met elkaar aan zouden gaan. Naast een 7 x 7 toernooi was er voor de jongere deelnemers ook een 4 x 4 toernooi. De DJ zorgde voor een swingend feestje en natuurlijk ontbrak ook de TukTuk niet, want bij zo’n prachtige dag past een lekker ijsje.

Na het toernooi werden de jubilarissen in het zonnetje gezet waarna de dag werd afgesloten met een BBQ. De Supp en alle vrijwilligers die deze dag mogelijk maakten, hebben laten zien dat ze dit fraaie kunstje nog niet verleerd zijn. Een dag met een gouden randje en wat ons betreft een opmaat naar een fantastisch volgend seizoen. Iedereen die voor en achter de schermen deze fantastische dag heeft mogelijk gemaakt: BEDANKT!

Bekijk hier alle foto’s