Bestel gratis tickets nu!

WOON DE OPENINGSCREMONIE VAN DE WPFG BIJ!

door Wim de Rooij

 

Nog enkele weken en dan is na jaren van voorbereiding de openingsceremonie van de World Police & Fire Games een feit. De WPFG zijn een wereldwijd evenement dat eenmaal in de twee jaar ‘ergens’ ter wereld wordt georganiseerd. Medewerkers van politie, brandweer, douane en gevangeniswezen ontmoeten elkaar tijdens de sport en kunnen in de avonduren ervaringen uitwisselen. In Europa gingen Stockholm, Barcelona en Belfast Rotterdam voor. Wereldwijd waren het steden als Melbourne, Adelaide, Los Angeles en Vancouver. De vorige editie was in het Chinese Chengdu.

In Rotterdam en ook andere gemeenten worden meer dan zestig sporten op ruim veertig locaties georganiseerd. Rotterdam Ahoy is het ‘kloppende hart’ van de sporten. Naast de openingsceremonie is er ook een ‘athletes village’ op het Willemsplein en een sluitingsceremonie op zondag, 31 juli as. op de Coolsingel. En u als bezoeker bent altijd van harte welkom.

 

Vrijdagmiddag, 22 juli om 19.00 uur is dus de openingsceremonie in het Feyenoordstadion. En u kunt erbij zijn en het kost helemaal niets. Het is een afwisselend programma, waarin begonnen wordt met de atletenmars. Duizenden politie- en brandweermensen en vertegenwoordigers van de andere diensten uit de hele wereld zullen het stadion binnenlopen. Verder wordt het een afwisselend programma, dat tot ongeveer 21.30 uur zal duren.

 

Een mooi moment om de kinderen en kleinkinderen mee te nemen voor een leuke avond in de Kuip. Hoe worden de gratis tickets besteld? Ga naar de website van de WPFG Rotterdam 2022 (www.wpfgrotterdam2022.com) en scroll naar beneden. Daar kunt u zich aanmelden en per aanmelding zijn het maximaal vier tickets. Want de tickets zijn wel nodig om te weten hoeveel mensen er naar de Kuip komen. Veel succes en graag tot ziens op 22 juli as.

Leave a Reply