Fiets4daagse Zuid-Holland Zuid is op 20 t/m 23 juni 2022

RIJSOORD = De 40ste Fiets4daagse – met verrassende elementen waar onder een puzzel oplossen, diverse verrassingen onderweg, verloting met mooie prijzen voor iedere deelnemer – heeft nog steeds de lage voorinschrijfprijs. De verschillende routes die verreden kunnen worden zijn gericht op de regio. Met de keuzemogelijkheden van de diverse afstanden, 15, 30 of 60 kilometer, is er voor elke deelnemer wel een afstand die haalbaar is. De voorinschrijving start op zaterdag 28 mei 2022.

Voor en door de regio
De  Fiets4daagse is gericht op de Ridderkerkse regio. Door de goede bereikbaarheid van de start en finish aan de Vlasstraat, bij de v.v.Rijsoord, verwachten de organisatoren dat er niet alleen weer vele deelnemers uit Ridderkerk meedoen, maar ze richten zich ook op deelnemers uit de omliggende plaatsen zoals Zwijndrecht, H.I.Ambacht, Barendrecht en  Heerjansdam. De routes van de 15 en 30 kilometer zullen langs de mooiste plekjes gaan die onze regio te bieden heeft.

Ondersteuning
De commissie, die bestaat uit leden van de Supportersvereniging v.v. Rijsoord en de Ridderkerkse Fiets Toer Club Rekreatoer, is verheugd dat veel lokale ondernemers de fiets4daagse ondersteunen. Zij vormen een stevige basis om de Fiets4daagse mede mogelijk te maken.
 
Voorinschrijving is gestart
Reserveer alvast in uw agenda dat de Fiets4daagse start op maandag 20 juni en eindigt op donderdag 23 juni door de dan altijd feestelijke en verkeersvrije Mauritsweg en Vlasstraat. De deelnemers kunnen zich voor € 5,00 p/p. inschrijven bij één van de inschrijfadressen: VV Rijsoord, Kwekerij De Zwaan, de Bibliotheken AanZet, Verschoor Groetespeciaalzaak, Boekhandel Sanders-Bolnes, Giant Store Klootwijk, Rijploeg 2 Wielers, Primera Vlietplein, Restaria Liedorp en De Patrijs, Spar Heerjansdam, De Weypoort, De Fietsen van Ambacht, Tuinplantenkwekerij Van Nes en CIGO Louwersplein. Deze inschrijving is mogelijk t/m vrijdag 17 juni 2022.
Zie ook de website www.fiets4daagsezhz.nl.