Pupil van de Week

Senne Ritmeijer brengt geluk

RIJSOORD – Senne Ritmeijer was 28 mei pupil van de week bij de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen: Rijsoord – Scherpenzeel. Senne was om 13.30 uur aanwezig in de bestuurskamer en had zijn ouders en broertje meegenomen. Senne gaf aan dat hij er veel zin in had en helemaal niet zenuwachtig was. Volgens zijn ouders was hij dat wel een beetje, maar dit liet hij niet merken. Senne hoopte op een mooie voetbalmiddag en we spraken af dat als hij geluk zou brengen en Rijsoord de drie punten zou pakken, hij er volgende week ook weer bij zou zijn. Die deal die stond in ieder geval. Gerard Sluimers kwam Senne al snel halen om mee te gaan naar de kleedkamer. Voor de wedstrijd deed Senne actief mee met de warming-up en liet hij zich niet kennen tegenover de mannen.

De wedstrijd ging beginnen en Senne kwam als eerste met het scheidsrechterstrio het veld op. De wedstrijd kon beginnen en Senne mocht als eerste proberen te gaan scoren voor Rijsoord. Senne liep makkelijk langs de tegenstanders, maakte het vlak voor het doel nog wel even spannend, maar met het juiste schot op het doel scoorde Senne makkelijk en had hij de mannen laten zien hoe ze moesten scoren. Tijdens de wedstrijd zag Senne Rijsoord op een 0-1 achterstand komen. Zo gingen we ook de rust in. In de tweede helft viel al snel de 1-1 en was het bere spannend. De 2-1 hing in de lucht maar zou hij ook vallen? Met een mooi schot van Nick kwam Rijsoord op voorsprong. Toen het bevrijdende eindsignaal kwam liep een glunderende Senne het veld af. Hij werd ook van alle kanten gefeliciteerd en wist… volgende week mee naar Poortugaal.

Na de wedstrijd vertelde Senne dat er in de kleedkamer dolletjes werden gemaakt tussen de spelers en dat er muziek werd gedraaid. Van keeper Tomas Fernandes en middenvelder Gianni Straal kreeg Senne een certificaat en een bal met alle handtekeningen van de spelers van Rijsoord 1. Senne vertelde dat het een super leuke middag was en gaf als cijfer voor deze middag dan ook een dikke 10.

Wij vonden het leuk dat je pupil van de week was Senne!