Brenden Berkhof winnaar penaltybokaal van de O7, 8 en 9

RIJSOORD – Op zaterdag 28 mei was de grote finale van de penaltybokaal voor de teams onder de 7, 8 en 9. De finalisten waren Emma Stoppelenburg en Maes Verhoef uit de JO 7, Giovanni de Ruyter uit de JO 8 en Bradley Mulder en Brenden Berkhof vanuit de JO9.

Alle strafschoppen werden gehouden op veld A. Onder de lat stond Joep Nooteboom, de omstandigheden waren voor iedereen gelijk en tijdens het nemen van de penalty’s werden de spelers aangemoedigd door hun supporters die naar het sportpark waren gekomen. Hierdoor ontstond er een leuke sfeer rond het doel.

Uiteraard kan er maar 1 de beste zijn: Brenden Berkhof is de grote winnaar. Na een afvalrace moest hij nog wel even strijden met Giovanni de Ruyter, maar Brenden was het meest trefzeker.
Brenden kreeg uit handen van Jeanne Schuitemaker een beker en een medaille. Natuurlijk kregen ook de andere finalisten een medaille uit handen van Jeanne. Super gedaan allemaal!
We kijken terug op een leuke geslaagde middag waar iedereen zichtbaar plezier had in het nemen van de strafschoppen en als kers op de taart wist Rijsoord 1 ook nog eens met 2-1 van Scherpenzeel te winnen.