Achilles'29 - Rijsoord 4-1

Ongeïnspireerd Rijsoord verliest van mede-degradant Achilles’29

GROESBEEK – Rijsoord lijkt de laatste weken niet meer gemotiveerd te kunnen worden. Nadat duidelijk werd dat degradatie onvermijdelijk was is de handdoek gegooid. De laatste wedstrijden werden dan ook met grote cijfers verloren. Vandaag tegen mede degradant Achilles‘29 uit Groesbeek moest het team van Clemens Bastiaansen ook weer het onderspit delven. In een van beide kanten matige wedstrijd wist de ploeg van oud-prof  Patrick Pothuizen eigenlijk vrij eenvoudig met 4-1 te winnen.

Na een ruststand van 2-0 leek het er na de rust even op dat Rijsoord het wat voortvarender aan wilde pakken, zonder tot echt uitgespeelde kansen te komen. Toch was het Achilles wat eerst nog de 3-0 scoorde voordat Jayson Donk in de daarop volgende aanval Rijsoord naar 3-1 kopte. De “eer” was hiermee gered. Achilles scoorde echter in het laatste kwartier nog een keer zodat er een 4-1 eindstand op het wedstrijdformulier kwam te staan.

Ongeïnspireerd en gelaten lijken de laatste wedstrijden in de hoofdklasse te worden afgewerkt. Misschien dat de spelers zich toch nog een keer kunnen opladen om in de komende laatste thuiswedstrijd van dit seizoen een aansprekend resultaat te halen tegen Scherpenzeel.

Opstelling Rijsoord
Joep Nooteboom – Jerrel Drenthe (44e Makeko Coroma) – Claudio Barros – Angelo Ravenberg (85e Timo Versteeg) – Stefan Havelaar – Romano Niamut (65e Joël Shahzad) – Lorenzo Braaf – Gianni Straal – Jayson Donk – Danny Haasdijk – Nick Ruigrok.