Seizoen 2022/2023

Spelersperikelen – vervolg

RIJSOORD – De TC van V.V. Rijsoord kan de volgende nieuwelingen in de selectie van Marco van Rijn voor het seizoen 2022/2023 bekend maken:

Francesco Messina, deze 22-jarige pijlsnelle aanvaller uit Ridderkerk heeft in de jeugd tot aan de senioren bij RVVH gevoetbald. Na een eerder seizoen bij VVGZ maakt hij nu de overstap van Bolnes naar de Vlasstraat.

Jari Bendt, deze 21-jarige ook zeer snelle aanvaller komt over van Spijkenisse. Afgelopen jaar speelde hij met name in de O23 van Spijkenisse, maar hij heeft ook al de nodige minuten gemaakt in het eerste elftal.

Everlon Zimmerman, voor deze 19-jarige aanvaller geldt hetzelfde als voor Jari Bendt. Ook hij speelde zijn wedstrijden bij Spijkenisse O23 en mocht proeven aan wedstrijden bij het eerste elftal. Hij komt dan ook graag met zijn maatje de selectie van V.V. Rijsoord versterken.

Guido Peelen, ook deze jonge speler, 20 jaar, maakt de overstap van Spijkenisse waar hij zijn wedstrijden speelde in het elftal van Spijkenisse O23. Deze linksbenige verdediger maakte reeds op 16-jarige leeftijd zijn debuut bij Pernis en wil graag bij ons laten zien wat zijn capaciteiten zijn.

Sander van Groningen, een 20-jarige talentvolle keeper maakt de overstap van ASWH. Sander ziet bij ons de uitdaging om als selectiespeler een belangrijke bijdrage te leveren.

Zafer Bal, ook deze 21-jarige jonge keeper ziet voor zichzelf een mooie uitdaging om een belangrijke pion te worden in de selectie. Hij komt over van Alexandria 66 waar hij het laatste seizoen de eerste keeper was.

Al deze nieuwe spelers heten wij natuurlijk van harte welkom en wensen wij veel plezier en sportief succes toe.