Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – ARC

RIJSOORD – Ook afgelopen zaterdag heeft Rijsoord een ruime nederlaag bij de Jodan Boys geleden. Eigenlijk is na het debacle tegen Rijnvogels het vertrouwen op een goede afloop in deze competitie compleet weggevallen. Toch moeten we wel met de intentie het veld in blijven gaan om een goed resultaat neer te zetten.

Tegenstanders moeten niet al bij voorbaat het idee krijgen dat ze de punten even op komen halen. We hebben in groot aantal wedstrijden namelijk echt laten zien dat we voetballend meekunnen in de hoofdklasse. En om het geheugen nog even op te frissen, dat we ook nog eens bij een groot aantal wedstrijden op een voorsprong wisten te komen, maar dat jammer genoeg niet over de streep konden trekken.

Dat was ook het geval bij de tegenstander van vandaag, ARC uit Alphen ad Rijn. Bij rust stonden we daar met 1-0 voor maar moesten we het de tweede helft met een man minder doen na een rode kaart vlak voor het rustsignaal voor Maily Lopez. Na de rust werd het verschil gemaakt, hoewel pas ver in de tweede helft, en wist ARC met 3-1 de punten in eigen huis te houden. Het was toen dus geen gemakkelijke opgave voor de ploeg van Mark Evers en dat zal hij zeker meenemen in zijn wedstrijdbespreking. Als ARC mee wil blijven doen in de bovenste regionen dan zal er namelijk door hen hier in Rijsoord gewonnen moeten worden.

Dus laten we hopen dat onze staf nog minimaal 4 keer de ploeg op kan laden om een mooie pot voetbal op de mat te leggen, ze de mouwen opstropen en er alles aan zal doen om nog een aantal punten te halen. Te beginnen met komende zaterdag!