Pupil van de Week

Pupil van de week: Senne Ritmeijer op 28 mei

RIJSOORD – Tijdens de wedstrijd Rijsoord  – Scherpenzeel is Senne Ritmeijer  pupil van de week. Bij navraag of Senne pupil van de week zou willen zijn gaf zijn vader aan dat hij op voorhand weet dat Senne dit ontzettend leuk zal vinden. Senne had een paar jaar geleden al bij zijn broer mee mogen kijken en wist toen: dat wil ik ook! Zijn wens is uitgekomen, want op dinsdagavond tijdens zijn training kreeg Senne van jeugdvoorzitter Marcel van Duffelen de felbegeerde uitnodiging. Hij was erg verbaasd en had het niet verwacht.

Senne is keeper en speelt dit seizoen in de JO11-2. Af en toe mag hij ook meespelen met de JO11-1. Voetbal is er met de paplepel ingegoten, zijn vader is trainer geweest bij V.V. Rijsoord en zijn 2 broers houden ook van voetballen. Senne is op voetbal gegaan om samen met zijn vrienden mooie partijen te spelen en om met zijn team pret te maken. Vaak zie je Senne op zaterdag na zijn wedstrijd nog lang op de club om bijvoorbeeld naar het eerste te kijken en/of een potje te voetballen op het pannaveld.

De favoriete speler van Senne is Gianluigi Buffon (ex Juventus, nu Parma Calcio 1913). Net als zijn grote voorbeeld wil Senne tot zijn 50-ste onder de lat staan!
Zijn favoriete club is (hoe kan het ook anders) Feyenoord, maar Senne is ook groot fan van Juventus!

 

Wij wensen Senne heel veel plezier als pupil van de week.