Toernooien

JO13-1 goes international!!!

RIJSOORD –  Maandagavond spraken we de mannen van JO13-1 na hun laatste wedstrijd in het Ridderkerktoernooi. Het was een spannend potje waarbij de kraaien op voorsprong kwamen tegen RVVH. Helaas duurde de wedstrijd net iets te lang en gaven ze hun voorsprong weg. De finale werd verloren met 2-3. Jullie begrijpen: de teleurstelling was groot na de wedstrijd.

En dan moet je van goeie huize komen om daarna in de kleedkamer je blik alweer op een ander groot evenement te gooien. Want dit weekend – op 30 april en 1 mei – reist JO13-1 met gevolg af naar Royal Olympic Club Charleroi voor een internationaal toernooi. Hoe je daar zo terecht komt? ‘William heeft ons opgegeven en we waren welkom’, hoe gaaf is dat? Om Rijsoord JO13-1 in de poule te zien staan tussen namen als Standaard Luik, RCFU Luxemburg, Beerschot en Luik… Zaterdagochtend vroeg vertrekken de mannen om rond half 1 hun eerste wedstrijd tegen Standaard Luik te spelen. Uiteindelijk toverde dit vooruitzicht toch een voorzichtig lachje op de gezichten.

Hopelijk zijn ze de dreun van het Ridderkerk toernooi te boven en schitteren ze zaterdag en zondag op de Belgische velden. Hoe dan ook… wij zijn trots op JO13-1. Heel veel succes mannen en vooral… genieten!!!

Ze hebben beloofd om af en toe een update te sturen dus die delen we dan natuurlijk graag met jullie.