Familiedag 11 juni

Schrijf je vóór 4 juni in voor de Familiedag op 11 juni

RIJSOORD – Hebben jullie je agenda vrijgehouden op 11 juni? Want dan is er eindelijk weer een spetterende seizoensafsluiting: de Familiedag.

 We halen alles uit de kast om er een onvergetelijke dag van te maken en zijn volop bezig met de voorbereidingen. Voor jullie wordt het nu tijd om in te gaan schrijven én na te denken over je outfit. Want naast een winnaar van het toernooi hebben we ook prijzen voor het leukst verklede team.

Op de familiedag mag (bijna) alles. Je kunt vanaf 13 jaar een team maken met je ouders, met vrienden en vriendinnen of alles in de mix. Voor de kids van 10 tot en met 12 jaar is er een 
4 x 4 toernooi en kun je je eigen dreamteam samenstellen met leeftijdsgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes. En voor de allerkleinsten is er een leuke spelletjeskermis waar je ook verkleed aan mee mag doen. Het belangrijkste is dat we er een vrolijke en gezellige dag van maken.

De dag ziet er als volgt uit:

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de verschillende onderdelen. Dit kan tot uiterlijk zaterdag 4 juni.
Je kunt de pdf-jes hier downloaden en volledig ingevuld inleveren bij Gerard Sluimers, achter de bar in de kantine of mailen naar redactie@vv-rijsoord.nl.

Voor de spelletjeskermis hoef je je niet aan te melden. Dit loopt via de trainers.

Zijn jullie erbij om het seizoen knallend af te sluiten?

Ben je nog geen lid van de Supportersvereniging? Wordt dat dan snel voor 17,50 euro tot en met einde seizoen 2022/2023 en ontvang voor 2 personen 50% korting op de BBQ.
Klik hier om lid te worden