Pupil van de Week

Pupil van de week Jordy scoort gemakkelijk voor Rijsoord

RIJSOORD – Jordy van Dijk was 16 april pupil van de week bij de wedstrijd Rijsoord – Smitshoek.  Jordy was om 13.30 uur aanwezig in de bestuurskamer en had deze middag zijn ouders, broertje, en vriendje meegenomen. Jordy gaf aan dat hij er veel zin in had en helemaal niet zenuwachtig was. Volgens zijn ouders was hij wel een beetje zenuwachtig, maar dit liet hij niet merken. Gerard Sluimers kwam Jordy al snel halen om mee te gaan naar de kleedkamers van de spelers van Rijsoord. Voor de wedstrijd deed Jordy actief mee met de warming-up en liet hij zich niet kennen tegenover de mannen. Tijdens het overspelen van de bal deed Jordy goed mee.

De wedstrijd ging beginnen en Jordy kwam vooraan naast de scheidsrechters het veld op. Na het schudden van de handen van de spelers van Rijsoord en Smitshoek, mocht Jordy de munt in de lucht gooien voor de toss. De wedstrijd kon beginnen en Jordy mocht als eerste proberen te gaan scoren voor Rijsoord. Jordy liep makkelijk langs de tegenstanders, maakte het nog wel even spannend, maar met het juiste schot op het doel scoorde Jordy makkelijk en had hij de mannen laten zien hoe ze moesten scoren. Tijdens de wedstrijd zat Jordy tussen de reserve spelers in de dug-out, waar hij geconcentreerd en vol spanning naar de wedstrijd zat te bekijken.

Jordy zag Rijsoord helaas verliezen van Smitshoek met 1-3. Na de wedstrijd vertelde Jordy dat er in de kleedkamer vooral tactieken werden besproken met de spelers en dat er muziek werd gedraaid. Van speler Joep Notenboom kreeg Jordy een certificaat en een bal met alle handtekeningen van de spelers van Rijsoord 1. Jordy vertelde het een erg leuke middag te hebben gevonden en gaf als cijfer voor deze middag dan ook een 8 en geen 10 omdat Rijsoord had verloren.

Wij vonden het erg leuk dat Jordy de pupil van de week was!