Spelersperikelen

Spelersperikelen

RIJSOORD – Er zijn al berichten verschenen van huidige selectiespelers die hebben aangegeven komend seizoen voor een andere vereniging te gaan spelen. Dat is altijd jammer – en in sommige gevallen onverwachts – maar helaas onoverkomelijk.

Van de huidige selectie blijven in ieder geval Danny Haasdijk, Mark Zwang, Danilo Alkema en Stefan Havelaar ook het komend seizoen actief bij Rijsoord . Daarnaast vinden er nog gesprekken plaats met huidige selectiespelers. Bovendien schuiven Youri Haasdijk en Sander Oudijn door vanuit ons tweede elftal. De ingezette “stage” van deze spelers mag succesvol genoemd worden. Zo’n “stage” is ons goed bevallen en biedt de mogelijkheid om spelers van ons tweede elftal klaar te stomen voor de stap naar de eerste selectie.

We kunnen ook de eerste vier nieuwe spelers voor het nieuwe seizoen presenteren:

1. Daan van der Harst. Deze 23-jarige linksbenige verdediger komt over van tweede divisie club ASWH. Daan speelde eerder in de jeugd bij RKC en fc Dordrecht en heeft er veel zin in om Rijsoord te laten profiteren van zijn op het hogere niveau opgedane ervaring.
2. Kevin Versteeg. Ook 23 jaar en een echte “kraai” die weer terugkomt naar zijn club waar het allemaal begon. Kevin heeft bij sc Feyenoord de nodige ervaring opgedaan en is een welkome versterking in de selectie van Rijsoord.
3. Luca Bouwmeester. Deze 20-jarige inwoner van Ridderkerk komt momenteel uit voor bvv Barendrecht O23. Luca is een talentvolle middenvelder en heeft er erg veel zin in om een rol van betekenis te gaan spelen in de selectie van Rijsoord.
4. Donovan Braaf. Een 25-jarige linkspoot die hoopt om zijn voetbalcarrière een positieve impuls te geven. Hij komt over van de amateurtak van FC Dordrecht en heeft eerder voor o.a. Xerxes/DZB en sc Feyenoord gespeeld.

Uiteraard zijn we blij met deze ontwikkelingen en heten we de nieuwe spelers van harte welkom. De komende week hopen we nog meer goed nieuws over de selectie voor het komende seizoen bekend te maken.