Voorbeschouwing

Voorbeschouwing ’s Gravenzande – Rijsoord

RIJSOORD – De “kraaien” hebben zichzelf een goede dienst bewezen door vorige week in de thuiswedstrijd tegen DUNO (D) de broodnodige 3 punten bij te schrijven. Deze verdiende overwinning werd uitbundig op het veld en later in de kantine gevierd.

Het was in ieder geval weer eens een teken dat Rijsoord zich niet zo maar neer zal leggen bij een degradatie naar de eerste klasse. En met nog 12 wedstrijden in deze competitie zijn er misschien nog mogelijkheden omdat te voorkomen.

Deze zaterdag reist de ploeg van Clemens Bastiaansen daardoor met een goed gevoel en dus ook met vertrouwen naar ‘s-Gravenzande om tegen de plaatselijke voetbalclub te strijden voor een goed resultaat. Dat goede gevoel zal echter ook aanwezig zijn bij het elftal van Richard Middelkoop. Vorige week wisten zij te winnen van Poortugaal met 2-1 en vinden zichzelf met 28 punten terug op de negende plek in de rangschikking.

In de eerdere ontmoeting in Rijsoord in oktober wist fc ‘s-Gravenzande overigens wel vrij eenvoudig met 1-4 te winnen. Maar resultaten in het verleden……

De wedstrijd in ‘s-Gravenzande begint op het bekende tijdstip van 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Pieter van Veelen.