Penalty bokaal

Giovanni de Ruyter wint Penalty Bokaal

Rijsoord – Oog in oog met de keeper om een doelpunt te scoren. “Hoeveel heb jij er nu gemaakt? Ik kan nog steeds winnen”. De spelers hielden elkaar nauwgezet in de gaten tijdens het nemen van de penalty’s bij v.v. Rijsoord op zaterdag 19 maart tijdens de wedstrijd van Rijsoord 1 tegen Duno D.

Onder goede weersomstandigheden waren de spelers van de JO-8-1 aan het strijden voor een mooie trofee van de beste strafschopnemer. Alle strafschoppen werden gehouden op veld A, de omstandigheden waren voor iedereen gelijk en tijdens het nemen van de penalty’s werden de spelers aangemoedigd door hun supporters die naar het sportpark waren gekomen. Hierdoor ontstond er een leuke sfeer rond het voetbalveld.

Uiteraard kan er maar 1 de beste zijn en nadat iedereen 2 strafschoppen genomen had was Giovanni de Ruyter de grote winnaar omdat hij als enigste beide doelpunten had gemaakt. Een terechte winnaar en krijgt daarbij de eeuwige roem van het winnen van Penalty bokaal op zaterdag 19 maart en kan zich op maken voor de grote finale aan het einde van het seizoen. We kijken terug op een leuke geslaagde middag waar iedereen zichtbaar plezier had in het nemen van de strafschoppen en als kers op de taart wist Rijsoord 1 ook nog is met 3-2 van Duno D te winnen. De mannen van de JO-8 waren dolenthousiast en kunnen terug kijken op een geslaagde middag.