Pupil van de Week

Vienna Carmiggelt Pupil van de Week

Rijsoord – Zaterdag 19 maart speelt om 14:30 uur Rijsoord 1 tegen Duno D. Tijdens deze wedstrijd is Vienna Carmiggelt pupil van de week. Eindelijk! Want in november werd Vienna al uitgenodigd door Marco van Dijk maar toen gooide de lockdown roet in het eten.

Vienna speelt al enige tijd bij Rijsoord en heeft het bij de meiden van MO13-2 prima naar haar zin. Ze speelt het liefst op de rechtsback positie en je moet van goede huize komen om haar voorbij te gaan in de verdediging. Ze zal het dan ook elke tegenstander flink lastig maken en er alles aan doen om de bal bij haar doel vandaan te houden. Het uitvoeren van trucjes vind Vienna erg leuk en ja doe het haar maar eens na!!!!😊

Als je aan Vienna vraagt wie haar favoriete club is, kan dat er maar 1 zijn in haar ogen en dat is “FEYENOORD” natuurlijk. Ze vind de captain Jens Toornstra de beste speler van het team.

Aanstaande zaterdag krijgt Vienna een kijkje achter de schermen bij de heren van V.V. Rijsoord 1 en mag ze zich die dag beschouwen als een echt teamlid van het eerste bij Rijsoord. Wij wensen haar veel succes en plezier met het binnen halen van de punten komende zaterdag!!