Pupil van de Week

Eindelijk weer een pupil van de week: Sam Krist

RIJSOORD – Na een lange tijd geen wedstrijden te hebben gespeeld of wel wedstrijden maar dan zonder publiek, is het aanstaande zaterdag 5 maart eindelijk zover. Tijdens de wedstrijd Rijsoord 1 – Achilles Veen 1 is Sam Krist de eerste pupil van de week in 2022.

Sam werd op dinsdagavond 1 maart tijdens zijn training door de jeugdvoorzitter Marcel van Duffelen verrast. Hij werd gevraagd om pupil van de week te zijn op 5 maart. Sam was meteen hartstikke enthousiast en nam de uitnodiging met beide handen aan. Sam speelt dit seizoen in de JO11-1 en kan tijdens een wedstrijd op 2 plaatsen ingezet worden. Sam kan namelijk als middenvelder maar ook als spits spelen. Op beide posities kan hij goed uit de voeten.

Sam voetbalt niet alleen bij V.V. Rijsoord. Ook na schooltijd trapt hij graag een balletje buiten met zijn vrienden. Hij is volgens zijn ouders veel aan het voetballen, omdat hij graag profvoetballer wil worden. Dat is een fantastische droom waar je hard voor moet trainen en werken. Als je aan Sam vraagt wie zijn favoriete voetbalspeler is, hoeft hij niet lang na te denken: dat zijn Kylian Mbappé en Frenkie de Jong.

 

En Sam heeft niet 1, niet 2, maar 3 favoriete voetbalclubs namelijk Liverpool, Barcelona en natuurlijk Feyenoord. Een echte voetballiefhebber dus.

Wij wensen Sam heel veel plezier als pupil van de week.