Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Spijkenisse – Rijsoord

RIJSOORD – Na de deceptie van vorige week zaterdag, 6-0 verlies bij Scherpenzeel, krijgen de “ kraaien” deze zaterdag de kans om zich te revancheren. Er wordt dan gespeeld in Spijkenisse. De ploeg van inmiddels weer Peter Wubben staat “slechts” twee punten boven Rijsoord op de voorlaatste plaats. Ook zij zijn net als Rijsoord bezig aan een moeizaam seizoen. De belangen in deze “kelderkraker” zijn dus groot. Lukt het Rijsoord om de laatste plek te verlaten of worden zij nog vaster op die laatste plek vastgepind? Dat weten we zaterdagmiddag rond half vijf.

Feit is dat de ploeg van Peter Wubben, naast het thuisvoordeel, misschien wel met meer vertrouwen aan de wedstrijd zal beginnen. Daar waar zij slechts met 1-0 verloren bij Poortugaal werd het voor de ploeg van Clemens Bastiaansen 6-0 voor de ploeg uit Scherpenzeel.
Rijsoord zal er van overtuigd moeten zijn dat zij deze strohalm naar betere tijden moet grijpen terwijl aan de andere kant na deze wedstrijd pas de helft van deze toch weer vreemde competitie is gespeeld en er dus ook nog steeds van alles mogelijk is en blijft.

We houden hoe dan ook de moed erin! De wedstrijd in Spijkenisse begint om 14.30 uur.