Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Scherpenzeel – Rijsoord

RIJSOORD – Op het moment dat de versoepelingen worden doorgevoerd mogen ook de “kraaien” na een lange winterstop een vervolg geven aan de competitie in de hoofdklasse A. Het zal nog een lang en pittig vervolg van het seizoen gaan worden. In de resterende 17 wedstrijden krijgt de ploeg van Clemens Bastiaansen hopelijk nog genoeg mogelijkheden om de huidige onderste plaats van de ranglijst te gaan verlaten.

De tegenstander van Rijsoord deze zaterdag is Scherpenzeel. Een ploeg en vereniging die voor Rijsoord de grote onbekende is. Maar wel een ploeg die inmiddels een flink aantal punten (13) heeft verzameld en op een ‘veilige’ plaats staat en een aardig gat heeft geslagen ten opzichte van de onderste drie ploegen.

Kortom, Scherpenzeel zal met meer vertrouwen aan de wedstrijd beginnen dan Rijsoord. Mede doordat voor Scherpenzeel de herstart van de competitie twee weken geleden al is begonnen en vorige week een punt werd bijgeschreven na het gelijke spel tegen het ambitieuze sc Feyenoord. Waarbij zelfs pas kort voor tijd de gelijkmaker door Feyenoord werd gescoord en men dus dacht de drie punten bij te kunnen schrijven

Rijsoord heeft de laatste weken geoefend tegen eersteklassers en heeft daarbij niet echt vertrouwen getankt door die wedstrijden te verliezen. Dat het beter kan dat hebben (oefen)wedstrijden voor de lange winterstop wel aangetoond. Dus laat dat de motivatie zijn om voor een goed resultaat op weg te gaan naar Scherpenzeel.

Spelers en staf worden in ieder geval veel succes toegewenst bij de herstart. De wedstrijd in Scherpenzeel begint op het gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur.