Rijsoord JO19-1 kampioen!!!

RIJSOORD – Verslag van trainer Chris: Het is zaterdag 11 december en Rijsoord 19-1 kan vandaag kampioen worden als er wordt gewonnen van de Alblas JO19-2. Er heerst al een lekker sfeertje in de kleedkamer en we hebben zin in de pot. Op papier waren we de betere partij. Ook staan we de hele competitie al bovenaan dus beginnen we de wedstrijd met een dosis zelfvertrouwen.

Om 14:30 uur werd er afgetrapt aan de Vlasstraat en Rijsoord begint gelijk fel aan de wedstrijd. Na 5 minuten valt dan ook meteen het eerste doelpunt op naam van Kimi Gobee door middel van een rebound, 1-0 Rijsoord. We blijven het spel domineren en creëren wat kleine kansen.

Niet veel later schiet de topscoorder van Rijsoord 19-1, Bram Kapitein, de 2-0 binnen. De Ablas had totaal niks in te brengen en kwamen weinig op onze helft. Met Alex Monster en Quinten de Jong centraal achterin stond de verdediging als een huis. Alblas creëerde weinig kansen dus had Thomas Commijs nauwelijks wat te doen in het doel. Na wat gemiste kansen schiet nieuwkomeling Max de 3-0 binnen. Dit is tevens ook de ruststand.

We beginnen een beetje moeizaam aan de tweede helft waardoor de Alblas vanuit een voorzet de 1-3 binnen kopt. We waren even de draad kwijt, maar herpakten ons snel weer. Na weer wat gemiste kansen schiet Merijn de Beer eindelijk de verlossende 4-1 binnen. Dit was gelijk ook zijn laatste wedstrijd, omdat hij er mee stopt. Leuk om het met een doelpunt, winst en een kampioenschap af te sluiten.

De wedstrijd was toen eigenlijk al beslist, maar Philippe Groen kon het niet laten om de 5-1 ook nog binnen te schieten op aangeven van Jurre van den Hoek. Dit was ook gelijk de einduitslag. Rijsoord 19-1 is kampioen!!!!! Dit werd nog even op het veld en in de kleedkamer gevierd! Op naar de 1ste klasse!

Bekijk hier de foto’s

 

Leave a Reply