Voorbeschouwing

Zaterdag live via You Tube: Rijsoord – Capelle

RIJSOORD – Afgelopen week was weer zo’n wedstrijd waar Rijsoord aan het einde van de wedstrijd met lege handen stond. En het was ook weer zo’n wedstrijd waarbij we de complimenten kregen over het vertoonde spel, maar dat levert dit seizoen nu al te vaak geen punten op. Met 3-1 trok tegenstander Smitshoek aan het langste eind.

Deze zaterdag mag Rijsoord het in ieder geval gewoon weer gaan proberen om de punten op het eigen kraaiennest te houden. De laatste twee thuiswedstrijden leverden in ieder geval de huidige 4 punten op.

We zijn gastheer voor de huidige koploper in de hoofdklasse, Capelle. De ploeg van Ralph Kalkman was vooraf, na de vele versterkingen, al getipt als 1 van de kanshebber en maakt dat tot dusver waar al zijn ze niet onverslaanbaar gezien de 3 nederlagen die ze in deze competitie al achter hun naam hebben staan.

Voor Rijsoord geldt dat zij eigenlijk niets te verliezen hebben en hun eigen spel kunnen spelen om zo de koploper met een nederlaag terug naar Capelle ad IJssel te sturen. En waarom zou dat niet kunnen?

Live uitgezonden
De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur en helaas is er door de aangescherpte Corona maatregelen geen publiek langs de lijn of op de tribune toegestaan. Daarom wordt de wedstrijd via ons You Tube kanaal gestreamd met live commentaar.
Klik hier om rechtstreeks naar de stream te gaan.

Natuurlijk is het ook te volgen via de berichten op teletekst (894),  de voetbalapp of de lokale radio waar regelmatig een update zal worden gegeven. (www.rtvridderkerk.nl).