Pupil van de Week

Levi coacht Rijsoord naar eerste punt

RIJSOORD – Afgelopen zaterdag was Levi Stolk de rechterhand van trainer Bastiaansen als pupil van de week. En niet zonder resultaat. In de wedstrijd tegen DHSC, de ploeg van Wesley Snijder, wist Levi echt het beste naar boven te halen in onze ploeg. Wellicht begon het al net voor de wedstrijd toen Levi de keeper van DHSC voor het eerste de bal uit het net liet vissen. Na een mooie dribbel vanaf de middenstip wist Levi te scoren. Dat inspireerde het eerste team zodanig dat ze kans op kans creëerden tijdens de wedstrijd. In de rust wist Levi het team nog extra op scherp te zetten ondanks dat ze met 10 man de 2e helft moesten starten. Wat uiteindelijk resulteerde in een meer dan verdiende 1-1.

Levi heeft in zijn korte voetbalcarrière al wat tegenslag moeten verwerken. Na 3 maanden voetballen bij Rijsoord brak hij namelijk in april zijn voet. Maar na een goed herstel kon hij de start van dit seizoen toch halen en speelt hij nu in JO11/5 als linksback. Het is wel duidelijk dat Levi snel leert als het om voetballen gaat. Hij had dan ook geen enkele moeite om zich tussen de grote mannen staande te houden tijdens de warming-up.

Ook na de wedstrijd wist hij direct wat feestvieren is in de kleedkamer van een team dat zich de grote winnaar voelt van een wedstrijd. Waar het bier rijkelijk vloeide wist Levi het als echte sportman te beperken tot een Fanta. Maar het meezingen lukte hem prima. Na de kleedkamer ging het verder in de bestuurskamer. Waar na een lekker frietje Levi op de foto ging met zijn sterspeler, Christian van Wijngen, die hem ook de wedstrijdbal met handtekeningen overhandigde. Na dit alles kon Levi er nog geen genoeg van krijgen en ging hij direct verder met voetballen op het pannaveldje naast de kantine. Over een jaartje of 8 weet hij wellicht met deze inzet zijn debuut te maken in Rijsoord 1.