Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – DHSC

RIJSOORD – Het wordt zo langzamerhand een repeterend verhaal. Rijsoord moet van die hatelijke nul punten af, en ja dat gaat zeker een keer lukken. Maar of dat aan het einde van de rit dan zal resulteren in een verlenging van het hoofdklasseschap is een groot vraagteken.

De ploeg van Clemens Bastiaansen heeft echt wel de potentie om van zich af te bijten in de hoofdklasse maar is niet gelukkig met de blessures in de selectie, al vanaf de start van het seizoen. Dat het dan ook nog eens in de wedstrijden niet altijd mee zit gaat ook meewegen en een rol spelen in de koppies van de spelers. Bij vier van de negen gespeelde wedstrijden kwam de ploeg op een 1-0 voorsprong maar het lukte dan toch niet om punten bij te kunnen schrijven.

Ook zaterdag werd bij ARC met een 1-0 voorsprong het rustsignaal bereikt maar door een makkelijk gekregen en gegeven rode kaart vlak voor de rust was het na de rust met 11 tegen 10 een gelopen race en werd het uiteindelijk 3-1.

Komende weken wordt het voor Rijsoord het moment van de waarheid, wordt het hoofd in de schoot gelegd of richt men zich nog 1x op om alsnog te proberen op een “veilige” plaats te kunnen komen. Het kan namelijk nog steeds! Dit weekend komt DHSC uit Utrecht naar de Vlasstraat. De ploeg van de familie Sneijder presteert dit seizoen ook zeker niet geweldig maar won vorige week wel met 4-2 van Achilles’29.

De ploeg uit Groesbeek komt de week daarna naar Rijsoord. Dus met twee tegenstanders uit de onderste regionen van de hoofdklasse en het “thuisvoordeel” van Rijsoord moeten de eerste punten maar eens worden bijgeschreven. De ploeg en staf verdienen dit en dus wensen wij hen deze en komende week alvast veel succes toe.