Pupil van de Week

Pupil van de Week: Levi Stolk

RIJSOORD – Op dinsdag 2 november zou Levi zou worden uitgenodigd voor pupil van de week voor as zaterdag 6 november bij de thuis wedstrijd Rijsoord-DHSC. Helaas had Levi een dubbele afspraak en moest hij de training op dinsdagavond missen. Hij zal nu as donderdag worden uitgenodigd. Wel gevraagd om de reactie van zijn moeder. Volgens haar zal hij eerst heel verbaasd reageren en daarna heel blij! Dus hier komen we op terug om te checken of moeders haar zoon goed kent.

Wel hebben we al enige informatie over Levi. Levi speelt dit seizoen bij JO 11–5. Levi’s is een fanatieke links backer die graag sportief bezig is. Zijn prioriteit is vooral het samenspelen in teamverband. Dit kan resulteren in goede resultaten!

De favoriete voetbalclub van Levi is Feyenoord. Momenteel is Feyenoord doelman Justin Bijlow zijn favoriete speler/keeper. Bijlow debuteerde in 2016 vanuit de jeugdopleiding van Feyenoord met een contract tot 2025. In 2021 is hij door Louis van Gaal toegevoegd aan het Nederlands elftal.

 

Aanstaande zaterdag krijgt Levi een kijkje achter de schermen bij de thuis wedstrijd van Rijsoord 1 tegen DHSC. Daar mag hij proberen de eerste goal te scoren. Zal Levi het dan nu het langverwachte geluk brengen? Hopelijk gaat Rijsoord zaterdag zijn eerste punten scoren!