Voorbeschouwing

Voorbeschouwing ARC – Rijsoord

Rijsoord – Na een weekend voor de selectie zonder competitievoetbal mogen de “kraaien” dit weekend weer gaan proberen om de eerste punten bij te schrijven om zo van die hatelijke nul af te komen.

Laten we hopen dat de laatste wedstrijd door de staf en de spelers goed is geëvalueerd want dat was zeker niet de beste wedstrijd, integendeel. Tegenstander Zwaluwen Vlaardingen kreeg te veel ruimte en daar maakten ze maar wat graag gebruik van gezien de 0-5 eindstand.

De tegenstander van komend weekend, ARC uit Alphen ad Rijn, verloor de laatste wedstrijd ook met ruim verschil. Het werd 1-4 voor sc Feyenoord. ARC heeft zich echter wel  in de grote middenmoot gevestigd met 12 punten en heeft de overwinningen en verliespartijen keurig verdeeld. 4 gewonnen en 4 verloren. Een moyenne waaraan Rijsoord zich graag had willen spiegelen. Maar de realiteit is helaas anders,

De ploeg van Clemens Bastiaansen heeft een positief resultaat nodig om de gewenste ommekeer in gang te kunnen zetten en dus wensen wij hen alle succes toe.

De wedstrijd in Alphen aan de Rijn begint op het gebruikelijke tijdstip van 14.30uur en staat onder leiding van scheidsrechter Franklin Berg uit Rotterdam.