Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – Zwaluwen

RIJSOORD – Het was heel zuur vorige week. Ver in de blessuretijd viel de ongelukkige en eigenlijk ook onterechte 2-1. Het zevende verlies op rij was een feit. Vriend en vijand waren het er over eens dat de selectie van Clemens Bastiaansen meer dan recht had op minimaal 1 punt bij Achilles Veen. Maar zelfs dat was ze dus niet gegeven en het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet voordat de eerste punten bijgeschreven kunnen worden.

Dat moet dan deze zaterdag maar gaan gebeuren. Dan komt Zwaluwen uit Vlaardingen naar de Vlasstraat. De ploeg van trainer Henk de Zeeuw is eigenlijk verrassend goed gestart en staat na 7 wedstrijden op een tweede plaats en heeft met vier overwinningen en drie gelijke spelen nog niet verloren in competitieverband.

Kortom, het zal de “kraaien” niet makkelijk worden gemaakt. Tegenstanders van Rijsoord lijken bij voorbaat al bijna zeker van het behalen van een maximaal resultaat. Op basis van de ranglijst lijkt dat ook een terechte constatering. Dat kan echter ook in het voordeel van RIjsoord gaan werken als dezelfde tegenstanders ons gaan onderschatten.

Het is dus aan de staf om het geloof in eigen kunnen aan te blijven wakkeren want die eerste punten in deze competitie zitten er echt aan te komen. Laat dat dan maar deze zaterdag zijn. Dat hebben spelers, staf en supporters zeker verdiend. Die hatelijke nul moet nu maar eens een ander getal gaan worden. Het liefst een drie!

Om half 5 weten we of die wens ook is ingewilligd. Spelers en staf worden in ieder geval weer veel succes toegewenst.