Pupil van de Week

Luuk van Wingerden Pupil van de Week

RIJSOORD – Op 16 oktober tijdens de wedstrijd V.V. Rijsoord tegen Zwaluwen is Luuk van Wingerden de Pupil van de Week.

Op dinsdagavond 12 oktober werd Luuk door Alex Buijs verrast tijdens zijn training en werd hij gevraagd of hij de Pupil van de Week wil zijn. Luuk was verrast, maar vond het erg leuk en nam de uitnodiging met veel plezier aan.
Luuk is op 7-jarige leeftijd gaan voetballen omdat zijn beste vriend ook op voetbal zat. Luuk speelt dit seizoen in de JO11-3 en hij staat zijn mannetje in de spits. Hij kan goed scoren en dat is ook precies wat Luuk zo leuk vindt aan voetbal. Maar hij geeft ook graag een goede voorzet zodat een teamgenoot kan scoren. Het spelen in een team is wat voor Luuk het voetballen extra leuk maakt.

Als je aan Luuk vraagt wie zijn favoriete voetbalspeler is dan hoeft hij niet lang na te denken, dat is oud-speler van Feijenoord Dirk Kuyt. En Feijenoord is ook meteen de favoriete club van Luuk.

Aanstaande zaterdag krijgt Luuk een kijkje achter de schermen bij de thuiswedstrijd van heren 1 van V.V. Rijsoord, als ze aantreden tegen Zwaluwen. Hopelijk brengt Luuk geluk en halen ze de eerste felbegeerde punten binnen.
Wij wensen Luuk heel veel plezier komende zaterdag!