Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Achilles Veen – Rijsoord

RIJSOORD – Wedstrijdnummer 7 staat voor de deur. En nogmaals wij bij Rijsoord zijn realistisch genoeg, daar hebben wij columnist Janus van Peenen niet voor nodig, om te weten dat wij niet mee zouden doen om de prijzen in de hoofdklasse. We hadden en hebben ingeschat om onszelf veilig te kunnen spelen in het rechter rijtje. En die gedachte is er ook nog steeds na 6 wedstrijden, ondanks de verliespartijen.

 
Vriend en vijand zijn het erover eens dat we voetballend niet onder hoeven te doen voor de tegenstanders,lees de wedstrijdverslagen maar eens terug. Maar feit is wel dat de “kraaien” een moeilijke start hebben gehad in de hoofdklasse en nog steeds puntloos onderaan staan. Maar dat gaat echt veranderen als de “net niet” situaties gaan veranderen in “net wel”.
 
In zo’n situatie zit de tegenstander, Achilles Veen, van deze zaterdag feitelijk ook. De ploeg van trainer John Karelse had zich zeer zeker ook een betere start voorgesteld. De vooraf uitgesproken ambitie om te willen promoveren werd niet zomaar opgetekend. Met 4 punten uit de eerste zes wedstrijden zal Achilles Veen niet tevreden zijn en zal er dus alles aan doen om de drie punten deze zaterdag in Veen te houden.
 
Trainer Clemens Bastiaansen, overigens geen onbekende in Veen want hij is daar zelf ook trainer geweest, zal er samen met zijn staf echter ook alles aan willen doen om met zijn ploeg het broodnodige succesje te behalen. Of dat reëel is weten we zaterdagmiddag rond half 5. Spelers en staf worden in ieder geval veel succes toegewenst.
 
De wedstrijd in Veen begint om 14.30 uur.