Pupil van de Week Faas Rijsdijk

Coaching Faas Rijsdijk zet Rijsoord op scherp

RIJSOORD – Nu al in de voetsporen van zijn vader nam Faas afgelopen zaterdag plaats op de bank bij Rijsoord 1. Hij had een behoorlijk drukke agenda dit weekend want als voetballiefhebber speelt hij niet alleen graag zelf maar gaat ook graag kijken. Op vrijdagavond was hij dan ook te vinden bij NAC tegen Excelsior om wat extra tactisch inzicht te krijgen.

Zaterdagochtend speelde Faas met zijn team 11-1 tegen Oranje Wit en wist die wedstrijd met 4-2 te winnen. Faas scoorde maar liefst 2 van de 4 doelpunten. Helemaal trots ging hij vervolgens door om als pupil van de week bij het eerste achter de schermen alles mee te maken. Tijdens de warming-up was Faas druk om de spelers scherp te krijgen voor de wedstrijd.

Samen met het team het veld op mocht hij ook de aftrap nemen en scoorde direct het eerste doelpunt. Daarna probeerde hij trainer Clemens Bastiaansen van de nodige adviezen te voorzien tijdens de wedstrijd maar het team kon dit helaas niet tot succes brengen op het veld.

Faas heeft duidelijk een favoriet en voorbeeld bij Rijsoord: met Youri Haasdijk. Een echte Kraai, en na de wedstrijd was hij dan ook verheugd dat zijn held het certificaat van Pupil van de Week aan hem uitreikte en de wedstrijdbal. Na nog een patatje was het voor Faas weer vooruit kijken naar zijn volgende wedstrijd en overwinning!