Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – ’s Gravenzande FC

RIJSOORD – Het is leuk om de complimenten te krijgen voor een prima wedstrijd maar daar haal je helaas geen punten mee. En dus staat Rijsoord nog steeds op nul punten en op de laatste plaats in de hoofdklasse A na de 2-1 nederlaag bij Duno in Doorwerth.

Het wordt nu echt tijd voor staf en spelers om zichzelf eens te gaan belonen voor hun goede spel. Elke week dat dit niet gebeurd wordt de druk voor de ‘kraaien” alleen maar groter al zal ook zeker het besef moeten blijven dat die eerste overwinning er echt aan zit te komen.

En wat ons betreft mag dat deze zaterdag wel op het eigen sportcomplex aan de Vlasstraat gaan gebeuren. Tegenstander is dan ‘s-Gravenzande FC.

Dat zal wederom geen makkelijk opgave worden. Het is een ploeg die het net in de eerste wedstrijden makkelijk wist te vinden. Vorige week werd nog ‘even’ de koploper Rijnvogels met 5-1 naar huis gestuurd al moet wel worden aangetekend dat de laatste 4 doelpunten pas tot stand kwamen na een rode kaart voor een speler van Rijnvogels. Inmiddels heeft de ploeg van Richard Middelkoop al 7 punten behaald en een aardig gat met Rijsoord geslagen. Een mooie uitdaging voor Rijsoord om dat gat wat te verkleinen en om van die hatelijke nul punten af te komen.

Om half vijf weten we of deze missie is geslaagd en Rijsoord de weg omhoog in gang heeft weten te zetten.