Pupil van de Week

Faas Rijsdijk pupil van de week

RIJSOORD – Op dinsdag 28 september kreeg Faas tijdens de training de vraag of hij komende zaterdag pupil van de week wil zijn. Nou dat wil hij wel, naast zijn vader op de bank.

Faas speelt dit seizoen bij de JO 11-1. Faas is erg fanatiek en kijkt ook graag mee met z’n vader die assistent trainer is bij Rijsoord 1. Het leukste vindt Faas om samen te spelen met z’n vriendjes in teamverband. Hij is een echte aanvaller en wil graag doelpunten maken. Maar assisten geven zodat anderen kunnen scoren vindt hij ook erg leuk.

Aan Faas werd gevraagd wie zijn favoriete voetballer is en dat is op dit moment Virgil van Dijk. Hij speelt momenteel bij Liverpool Fc en is de op een na duurst verkochte verdediger ter wereld. Toch speelt deze speler niet in Faas z’n favoriete voetbalteams, want dat zijn Ajax, Excelsior en Rijsoord natuurlijk.

Aanstaande zaterdag krijgt Faas een kijkje achter de schermen bij de thuiswedstrijd van Rijsoord 1 tegen ’s Gravenzande. Hij mag dus gezellig naast z’n pa op de bank zitten tijdens de wedstrijd en alle ins en outs bekijken.