Fenna Kleipas scoort eerste en enige doelpunt voor Rijsoord

RIJSOORD – De 10-jarige Fenna werd maandag 13 september aan het einde van haar training verrast door de jeugdvoorzitter met de vraag of zij de pupil van de week wilde zijn. Daar hoefde Fenna niet lang over na te denken en zei volmondig “ja”. Op 18 september was Fenna na lange tijd de eerste pupil van de week van het Seizoen 2021-2022. Op het programma stond de wedstrijd tegen Jodan Boys.

Fenna was best zenuwachtig en vond het een beetje spannend toen zij in de bestuurskamer van V.V. Rijsoord aankwam. Maar ze had er op deze zonovergoten zaterdagmiddag ook veel zin in. Na een korte uitleg over wat Fenna allemaal te wachten stond vertrok ze richting kleedkamer om zich om te kleden en daarna bij de heren van te selectie te voegen. Door de spelers werd zij meegenomen voor de warming-up. Fenna liet zien dat ze lekker kan voetballen en de bal goed kan overpassen, maar de reservespelers weten nu ook dat ze een gezellige kletskous is.

Na de warming-up ging Fenna, met het scheidsrechterstrio, het team voor op het veld. Na de toss was het aan Fenna om het eerste doelpunt voor Rijsoord te scoren en zo het goede voorbeeld te geven. Fenna was vastberaden en liep door het midden, langs de speler van de tegenstanders en kon met gemak scoren. Hierna nam Fenna plaats in de dug-out en ook daar heeft zij ook gezellig zitten kletsen met de reservespelers. Ze vond het best een lange zit, maar heeft het erg naar haar zin gehad.

Na de wedstrijd ontving Fenna het certificaat voor de pupil van de week en de Rijsoordbal voorzien van alle handtekeningen van de Rijsoord spelers van aanvoerder Danilo Alkema. Als klap op de vuurpijl mocht Fenna de presentatiegids uitreiken aan de sponsoren van Rijsoord. Fenna, je was een top pupil!!! En wat is het heerlijk dat we de Pupil van de Week weer kunnen organiseren.

Leave a Reply