Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – Jodan Boys

RIJSOORD – En weer trok Rijsoord aan het kortste eind vorige week in Katwijk. Het werd uiteindelijk 5-1 en ook nu werden de doelpunten te makkelijk weggegeven. Het veldspel ziet er soms bij vlagen redelijk uit maar slimmer en zorgvuldiger in de duels is waar meer op gelet moet worden. Je doet jezelf te kort, zeker na ook nu weer een 1-0 voorsprong te hebben gehad. Dat het eigenlijk weer een te grote nederlaag wordt mogen de “kraaien” zichzelf aanrekenen en zal voor de tegenstander het gevoel geven dat er wat te halen valt tegen Rijsoord.

Daar moet dan deze zaterdag maar eens een einde aan worden gemaakt en de punten zullen op het kraaiennest moeten blijven. Die opsteker heeft de nog steeds door blessures geplaagde selectie zeker nodig. Dat dat geen gemakkelijke opgave zal zijn tegen Jodan Boys uit Gouda dat is wel duidelijk.

Jodan Boys is een ervaren ploeg op hoofdklasse niveau en heeft een voor hun doen matige start achter de rug. Na verlies van ARC werd wel weer gewonnen van Smitshoek maar was vorige week Capelle met 1-2 de winnaar van die confrontatie. Met 3 punten zal trainer Leen van Steensel niet tevreden terug kunnen kijken. Maar dat zijn altijd nog wel 3 punten meer dan de ploeg van Clemens Bastiaansen.

Kortom het wordt tijd voor Rijsoord om zichzelf positief op de kaart te zetten en van de “hatelijke” nul punten af te komen. De wedstrijd begint op het gebruikelijke tijdstip van 14.30uur en staf en selectie worden weer alles succes toegewenst!

Na de wedstrijd wordt om 16.30 uur onder de overkapping de Presentatiegids feestelijk uitgereikt.

Zien we jullie aan de Vlasstraat?