Pupil van de Week

Eindelijk weer een pupil van de week, go Fenna!

RIJSOORD – Op 18 september hebben we – na meer dan een jaar – eindelijk weer een Pupil van de Week. Fenna Kleipas bijt tijdens de wedstrijd Rijsoord – Jodan Boys ’t spits af.

Op maandagavond 13 september werd Fenna door jeugdvoorzitter Sander Aupperlee verrast tijdens haar training. Fenna vond het erg leuk dat zij gevraagd werd en nam de uitnodiging met plezier aan. Fenna speelt dit seizoen in de MO11-1. Fenna is een echte aanvaller, zij is fanatiek tijdens een wedstrijd en gaat voor de winst. Dit doet Fenna niet alleen maar samen met een groep leuke meiden om haar heen die net als Fenna willen winnen. Maar de meiden hebben ook enorm veel lol, vooral tijdens de trainingen. Dit bij elkaar maakt dat Fenna met veel plezier naar de voetbal gaat. Daarnaast vindt Fenna het spelen in teamverband erg leuk.

Als je aan Fenna vraagt wie haar favoriete voetballer is dan hoeft zij niet lang na te denken, dat is de middenvelder Frenkie de Jong!
 De favoriete club van Fenna is de voetbalclub uit Catalonië waar Frenkie de Jong speelt namelijk Barcelona.

Aanstaande zaterdag krijgt Fenna een kijkje achter de schermen bij de thuiswedstrijd van heren 1 van V.V. Rijsoord, als ze aantreden tegen Jodan Boys.
Wij wensen Fenna heel veel plezier komende zaterdag!