Voorbeschouwing

Voorbeschouwing Rijsoord – Poortugaal

RIJSOORD – Na het misschien wel ingecalculeerde verlies bij sc Feyenoord vorige week spelen de “kraaien” vandaag hun eerste thuiswedstrijd tegen Poortugaal sv. De ploeg van Peter Klomp maakte vorig seizoen hun opwachting in de hoofdklasse en deed dat als debutant zeker niet verkeerd. Maar wat de echte sterkte van het team zou zijn geweest zullen we nooit weten. Gezien de weinige mutaties in het team van Peter Klomp zal het vertrouwen in een goede klassering en afloop in de hoofdklasse zeker aanwezig zijn.

In hun eerste wedstrijd vorige week werd in ieder geval knap gelijkgespeeld tegen de ploeg van de “familie Sneijder”, DHSC. Al zal de tegentreffer toch een vervelend gevoel hebben gegeven, na een voorsprong bij de rust. Maar zeker ook het besef dat er vooraf wel was getekend voor een punt tegen misschien wel een titelkandidaat.

Het Rijsoord van Clemens Bastiaansen heeft uiteindelijk ook een vervelend gevoel over gehouden aan het verlies bij een andere titelkandidaat, sc Feyenoord. Zoals geschreven in het wedstrijdverslag was het misschien een ingecalculeerd verlies. Maar met een 4-0 stand op het wedstrijdformulier zou je denken dat Rijsoord weggespeeld werd. Voor degenen die de wedstrijd hebben gezien was duidelijk dat het een geflatteerde uitslag was. Rijsoord gaf sc Feyenoord goed partij maar het lukte net niet om op een cruciaal moment in de wedstrijd de verdiende aansluitingstreffer te maken. En die mogelijkheden zijn er zeker geweest.

Staf en spelers worden in ieder geval succes toegewenst om de punten op het kraaiennest te houden!

De wedstrijd aan de Vlasstraat begint om 14.30 uur.