Voorbeschouwing

Voorbeschouwing sc Feyenoord – Rijsoord

RIJSOORD – Het heeft (te) lang geduurd maar komende zaterdag is het echt weer zover. De eerste competitie wedstrijden in de hoofdklasse staan weer op het programma. Laten we hopen dat het de start is van een seizoen zonder onderbrekingen en dat alle geplande wedstrijden gespeeld kunnen worden.

De ‘kraaien’. starten de competitie direct bij een, volgens de kenners, titelkandidaat. Op Varkenoord wordt om 15.00 uur afgetrapt bij sc Feyenoord. De ploeg van nieuwe trainer Ronald Ermes hoopt dit jaar de stap naar de derde divisie te gaan maken. Dat doet het met een voor een groot gedeelte dezelfde selectie als het vorige seizoen, al lijkt er op enkele posities wel te zijn doorgeselecteerd. De bekendste speler bij sc Feyenoord is voor ons Khalid Rahli die inmiddels, net als in zijn tijd bij ons, een belangrijke speler is in de selectie van Ronald Ermes.

De Rijsoordselectie van de nieuwe hoofdtrainer Clemens  Bastiaansen kent wel veel nieuwe gezichten. In de (korte) voorbereiding hebben we al kennis kunnen maken met de spelers en hebben ze in ieder geval in het recente Ridderkerk Toernooi, maar ook tegen 3e divisieckub vv Dongen, als team een goede indruk achtergelaten. Overigens heeft de voorbereiding na een Corona-seizoen,  net als bij vele andere verenigingen, gezorgd voor verwachte blessure gevallen met hamstring en/of liesklachten. Op dit moment is dan ook nog niet te voorspellen welke spelers op het wedstrijdformulier terecht zullen komen.

Spelers en staf worden natuurlijk veel succes toegewenst en we hopen vele Rijsoord supporters op Varkenoord te zien om onze spelers aan te moedigen.