Karin en Alex komen team versterken

Twee belangrijke posities ingevuld

RIJSOORD – We zijn blij jullie te kunnen melden dat we twee enthousiaste mensen bereid hebben gevonden om invulling te geven aan twee belangrijke posities binnen de club.

Ladies first, dus allereerst verwelkomen we Karin Vaandrager die in het bestuur de vacature voor bestuurslid Algemene zaken gaat invullen. Karin loopt al wat jaren mee en kent het reilen en zeilen van de vereniging. Tot de volgende Algemene Leden Vergadering gaat Karin interim aan de slag. Tijdens de ALV zullen we haar officieel voordragen.

Alex Buijs, ook geen onbekende, gaat Wim Vaandrager opvolgen als wedstrijdsecretaris voor de jeugd. Wim gaat het wedstrijdsecretariaat voor de senioren onder zijn hoede nemen en is op de achtergrond natuurlijk aanwezig om Alex wegwijs te maken.

We wensen Karin en Alex vanaf deze plek heel veel succes en zijn blij dat ze deze stap maken.

We zoeken door
Nog altijd zijn we op zoek naar een secretaris, een opvolger voor de huidige voorzitter, mensen die de kantineploeg komen versterken, een trainer en leider voor het derde selectieteam, mensen die het leuk vinden om activiteiten te organiseren binnen de Supporters vereniging en ga zo maar door…

Dus wil je straks bijdragen aan een flitsende start van het nieuwe seizoen? Meld je dan net als Karin en Alex snel aan via: secretaris@vv-rijsoord.nl. Daar kun je ook terecht voor vragen of meer informatie.

 

Leave a Reply